TUTUSTU HELSINGIN HISTORIAAN

Opastettuja teemakävelyitä Helsingin historiaan
WalkHelsinki järjestää opastettuja historiallisia teemakävelyjä Helsingissä. Kierroksilla tutustut kaupunkiin pintaa syvemmältä eri näkökulmista ja lisäksi saat liikuntaa ja raitista ilmaa. Hyppää mukaan!

La 4.10. klo 11. Helsinki sodassa -kävelykierros. Opastetulla kävelykierroksella tutustutaan pommitusten jälkiin ja muihin sodan merkkeihin, joita Helsingin katukuvasta löytyy. Kierroksen kesto noin 1,5 tuntia. Lähtöpaikka Abrahaminkatu 1-5 (Metropolia-koulun portilta).
Ma 6., 13. ja 27.10. klo 14. Helsingin arkkitehtuurin historiaa niin että hitaampia heikottaa -kävelykierros. Opastetulla kävelyretkellä käydään reipasta vauhtia läpi Helsingin arkkitehtuurin vaiheet Engelistä nykypäivään: jykevää empireä, koristeellista jugendia, pröystäilevää uusromantiikkaan ja hohtavaa funkkista. Lähtöpaikka Valtioneuvoston linnan edestä (Snellmaninkatu 1).

Pe 10. ja Ma 20.10. klo 14. Taiteilijat patsaina -kävelykierros. Aleksis Kiven päivän kunniaksi tutustutaan opastetulla kävelyretkellä kirjailijoiden ja muiden taiteilijoiden patsaisiin ja jännittäviin tarinoihin niiden taustalla. Lähtöpaikka Fredrik Paciuksen patsas Kaisaniemen puistossa.

La 11., 18. ja 25.10. klo 11. Helsinki sodassa -kävelykierros. Opastetulla kävelykierroksella tutustutaan pommitusten jälkiin ja muihin sodan merkkeihin, joita Helsingin katukuvasta löytyy. Kierroksen kesto noin 1,5 tuntia. Lähtöpaikka Abrahaminkatu 1-5 (Metropolia-koulun portilta).

Ma 27.10. klo 14. Helsingin arkkitehtuurin historiaa niin että hitaampia heikottaa -kävelykierros. Opastetulla kävelyretkellä käydään reipasta vauhtia läpi Helsingin arkkitehtuurin vaiheet Engelistä nykypäivään: jykevää empireä, koristeellista jugendia, pröystäilevää uusromantiikkaan ja hohtavaa funkkista. Lähtöpaikka Valtioneuvoston linnan edestä (Snellmaninkatu 1).

Kävelykierroksen hinta on 12 euroa (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät 8 euroa, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi). Kävelykierrokset järjestää WalkHelsinki. Lisätietoa walkhelsinki.fi ja Facebook.com/walkhelsinki

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net