Veneiden talvisäilytys alkoi

Veneiden talvisäilytyskausi alkoi Helsingissä 15.9.2014 ja päättyy 10.6.2015. Veneet tulee siirtää talvisäilytykseen ennen venepaikan jäätymistä, viimeistään 31.12.2014.

Vene voi olla talvisäilytysalueella, kun veneenomistaja on lunastanut maksullisen tarran veneelleen venepaikkavarauksista Töölön kisahallista, os. Paavo Nurmen kuja 1 E. Tarran tulee olla näkyvissä säilytyksen ajan veneessä, sen peitteessä tai pukissa. Talvitelakoinnissa on luvallista käyttää ainoastaan rekisteröityjä trailereita, kokoontaitettavia tai koottavia venepukkeja. Rekisteröimättömät trailerit ns. satamatrailerit ovat talvisäilytysalueilla kielletty.
Veneen voi maksusta jättää jäihin talvehtimaan liikuntaviraston osoittamissa laituripaikoissa. Tällöin on huomioitava, että se tapahtuu veneenomistajan omalla vastuulla. Purjeveneiden omistajia muistutetaan, että talvisäilytysalueelle tuotavien purjeveneiden mastoja ei saa jättää pystyyn talvisäilytyskauden ajaksi.

Talvisäilytysalueet
Ruusuniemen uusi talvisäilytysalue on valmis lokakuussa, jolloin siellä on työmaasähkö. Veneiden sijoittelu on ohjeistettu kentällä kuitenkin 15.9. alkaen. Kaiken kaikkiaan kaupunki huolehtii kolmestatoista talvisäilytysalueesta, joissa on yhteensä noin 2200 venepaikkaa. Alueet sijaitsevat Helsingissä lukuun ottamatta yhtä Lähteelässä, Kirkkonummella.

Talvisäilytysalueet (s=sähköt, v=vesi) ovat Iso-Sarvasto (s, v), Jätkäsaari (s, v), Kaisaniemi, Laivalahti (s, v), Lähteelä, Marjaniemi (s, v), Merisatama (s), Pajalahti (s), Puotila (s, v), Porslahti (s, v), Rajasaari (iso kenttä, s, v), Ruusuniemi ja Strömsinlahti (s, v).

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net