Sirkus saapuu – voita pääsyliput!

Sirkus Finlandia viettää seitsemän kuukautta vuodessa kiertäen ympäri Suomea. Kaisaniemen keställe maamme kansallissirkukseksikin tituleerattu karavaani saapuu perjantaina 26.9.ja näytökset jatkuvat päivittäin aina 2.11. saakka. Koko perheelle sopiva ohjelma sisältää tänäkin vuonna huikeita taikureita ja akrobaatteja, upeita eläimiä unohtamatta.

Kiertue on koottu kansainvälisistä ja maailmalla palkituista artisteista, muutamaa kotimaista artistia unohtamatta. Tänäkin vuonna Sirkus Finlandia jaksaa viihdyttää ihmisiä yli 120 paikkakunnalla ja matkaa kertyy huikeat 10000 kilometriä. Mukana kiertämässä on noin yli 80 eri alan ammattilaista jotka pitävät huolen siitä, että näytökset sujuvat ongelmitta, eläimet voivat hyvin ja 50 ajoneuvoyhdistelmäämme liikkuvat muitta mutkitta.

Tämän vuoden kaksituntinen näytös kietoo katsojat uuteen ja upeaan esitykseen, jonka voi kokea jokaisella aistillaan! 9-henkinen ukrainalainen orkesterimme takaa jo oman elämyksensä katsojille elävän musiikkinsa voimin. Sirkusmaailman parhaimpiin hevostenkouluttajiin kuuluva Gabi Donnert tuo perheineen Finlandian maneesille upeat sirkushevosensa.

Ratkiriemukasta naurua on myös luvassa, sillä maneesilla näemme trampoliiniakrobaatti Costinin sekä jo viime vuonna tutuksi tulleen klovni Totti Alexisin! Vastapainoksi nauruhermoille tänä vuonna näemme elävän tykinkuulan Robin Valencian.

Perinteiseen tapaan mukana on myös kotimaisia artisteja

Kotimaisena artistina maneesillamme on tuore sirkusartisti Heidi Mary, joka tarjoaa ennennäkemättömän yhdistelmän rullaluistelua ja ilma-akrobatiaa. Energiaa ei tästä tytöstä puutu! Yllätyksellinen Andrejs Fjodorovs tuo maneesille 30 kaunista lintuaan, vanhin lintu on eläkeiän ylittänyt 16-vuotias kyyhky nimeltä Olga .

The Catastrof Brothers saa katsojat ihmettelemään, kuinka moni asia voi näytöksessä mennä pieleen… Mutta ei hätää, nämä miehet ovat ammattilaisia!

Adole Brothers tuo tuulahduksen suoraan Etiopiasta omalla taidokkaalla ikaros-numerollaan. Jean Rocher Delalune tarjoaa uskomattomia silmänkääntötemppuja sekä illuusioita, tämä numero takaa yllätyksiä ja ällistyttäviä tilanteita!

Myös Calle jr nähdään lavalla vauhdikkaassa pari jonglööraus numerossa Sandor Donnertin kanssa.

Näytöksen juontaa tänä vuonna Professori Bluffo.

 

VOITA PÄSYLIPUT ITSELLESI JA YSTÄVLLESI ITIS-LEHDEN KILPAILUSSA

Klikkaa sivun yläpalkista itsesi sisälle kilpailuun ja vastaa kysymyksiin. Jos et halua johonkin kysymykseen vastata, niin voit jättää sen väliin. Teemme samalla lukijaprofiilitutkimusta ja tietosi auttavat lukijoittemme määrittelemiseen yleisellä tasolla ja samalla entistä paremman itis-lehden tekemiseen. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Arvomme kaikkien vastanneiden kesken kaksi pääsylippua Sirkus Finlandian näytökseen. Ilmoitamme voittajalle voitosta henkilökohtaisesti tiistaina 14.10. Joten vastaa viimeistään maanantaina 13.10.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net