Wilma Schlizewskin kuulumiset!

Wilma Schlizewski on nainen, joka ei esittelyitä kaipaa! Tämä tatuoinneistaan tunnettu oman tiensä kulkija kertoi meille tämänhetkisistä kuulumisistaan, tulevaisuuden suunnitelmistaan ja tietysti mielipiteitä itä-Helsingistä.

– Valmistun lyhytterapeutiksi jouluun mennessä ja jatkan NLP-opintojani vielä muutaman vuoden, eli luvassa on koulunpenkillä istumista ja lopputyön tekemistä, kertoo Schlizewski.

NLP-koulutuksessa opiskellaan ihmisten välisiä kommunikointitapoja ja sitä, miten niitä voi parantaa.

– Meillä on myös kova hinku ja pyrkimys asua ja työskennellä osittain myös Tallinnassa. Siihen liittyvät projektit ja hankkeet vetävät myös viikoittain lahden toiselle puolelle.

Muotimaailmasta tiedetään se, että trendit vaihtelevat kovastikin eri vuodenaikojen mukaan, mutta tatuointien tai muiden Schlizewskin tarjoamien palveluiden kysyntään ei vaikuta se, onko kevät vai syksy.

– Teen töitä aikuisten ihmisten kanssa, joille koulujen kesälomat eivät ole niin suuri juttu. Teen tasaiseen tahtiin melko lailla samantyyppisiä kuvia kuin jo 20 vuotta sitten, Schlizewski tuumaa.

– Olen tehnyt muutaman sairaalan kanssa sopimuksen leikkausten jälkisten arpien ja esimerkiksi syöpien jälkeisen korjausten tekemisestä. Naiset haluavat myös tasaiseen tahtiin kulmakarvoja, eyelinereita ja huultenrajauksia. Siihen eivät säät tai suhdanteet vaikuta.

Vaikka tatuoinnit saattavat saada monet ihmiset edelleen epäluuloisiksi niiden yleistymisestä huolimatta, niitäkin löytyy paljon, jotka haluavat tehdä tatuointeja ammatikseen. Schlizewskillä on heille oma vinkkinsä.

– Tatuoijan ammatti on taiteilijatyötä, pienyrittämistä ja ihmissuhdetaitoja. Kaiken täytyy olla kunnossa ja balanssissa. Tähän ammattiin täytyy saada opetusta ja siitä taas täytyy olla valmis maksamaan.

Schlizewski ja itä-Helsinki:

Schlizewski on asunut viimeiset kolme vuotta Myllypurossa, Vuosaaressa ja Tallinnassa.

– Kaikki niistä ovat upeita paikkoja! Minulla on myös siirtolapuutarhamökki Marjaniemessä, jossa olen eräänlaisena osa-aikamaajussina.

– Itä-Helsingissä on upeinta meri, ja ennen kaikkea Nizzan tasoinen Aurinkolahti. Sinne saisi kylläkin tulla enemmän palveluita.

Kehuja saavat myös loistava joukkoliikenne ja ulkoilumaastot, jotka liittyvät vahvasti lukijoille kerrottaviin terveisiin:

– Kun on näin paljon hyviä asioita lähellä, en käsitä, miksi pitää jauhaa pahaa oloa, kuin toivoisi Neuvostoliittoa palaavaksi. Ihmiset, katsokaa horisonttiin: Eestiluodon takana on etelä-Helsinki, Tallinna! Eläköön kaksoiskaupunki! Annan omasta puolestani voimaa ja tukea kaupunginjohtaja Pajusen unelmalle.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net