Kuvataidenäyttely 7.-25.5.

Nuorten kuvataidenäyttely Stoan Galleria 7.-25.5.

Nuorisoasiainkeskus järjestää jo kolmannen kerran Nuori Taide 2014 näyttelyn Stoan galleriaan. Näyttely on avoin kaikille helsinkiläisille, espoon ja vantaalaisille nuorille. Nuoret ovat voineet tarjota teoksiaan näyttelyyn ja yhteydenottoja tuli noin 60 ja näyttelyyn toi töitään noin 30 nuorta. Nuoret ovat kokeneet näyttelymahdollisuuden todella tärkeänä. Näyttely on korkeatasoinen ja hieno kattaus nuorten tekemästä taiteesta ja mitkä aisat heitä koskettaa

Galleria avoinna ma-to klo 9-20, pe klo 9-18, la-su klo 10-16

Stoan Galleria Turunlinnantie 1

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net