Meripäivät lähestyvät

Koko perheen asukastapahtuma 24.5.2014 Meripäivät Puotilan venesatamassa. Puotila-seura järjestää vuotuiset meripäivät lauantaina 24.5.2014 kello 10.30 — 14.30. Kutsumme sinut mukaan iloiseen koko perheen tapahtumaan, joka pidetään Puotilan venesatamassa. Sinne on helppo tulla. Olemme jälleen tilanneet hyvän aurinkoisen sään juhlapäiväksi, saamme nauttia kesän ensimmäiset grillimakkarat, kuunnella Stadin Juhlaorkesterin mukaansatempaavaa musiikkia. Ranta on täynnä tapahtumia kaiken ikäisille, myyntipöytiä, arpajaisia ja herkkuja.

 

Tapahtuma järjestetään tänäkin vuonna yhteistyössä Puotilan venekerhon ja Helsingin kaupungin liikuntaviraston kanssa. Suosittu tapahtuma on järjestetty jo 53 kertaa. Viime vuonna paikalla oli aurinkoisessa säässä yli 1000 kävijää. Ohjelmaa ja markkinatunnelmaa on koko perheelle.

Puotila-seura lahjoittaa tapahtuman tuoton Uusi Lastensairaala 2017 -keräykseen. Lisätietoa tapahtumasta on osoitteessa www.puotila.fi

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net