Boulderkiipeilypaikka avattu

Pohjoismaiden suurin boulderkiipeilykeskus Boulderkeskus Isatis on avattu. BK Isatis on yli kaksi kertaa suurempi kuin Suomen tämän hetken suurin boulderointipaikka. Keskus palvelee kovaa vauhtia kasvavan lajin harrastajia, joita on Suomessa jo yli 40 000.

300 metrin päähän Siilitien metroasemasta, avattu Boulderkeskus Isatis on jo kolmas Boulderkeskus Helsingissä. Kiipeilijöillä on Mekaanikonkadulla käytössä 1600 neliön ja viisi metriä korkea boulderointipaikka. Konalan ja Pasilan boulderkeskusten koko ajan kasvavien kävijämäärien takia oli aika laajentaa toimintaa, kertoo kiipeilykeskusten yrittäjänä toimiva Jarmo Annunen. Herttoniemi paikkana on hyvä, koska tänne on helppo tulla metrolla eikä Helsingin itäpuolella ole muita boulderointipaikkoja.

Boulderointi on yksi kiipeilyn nopeimmin kasvavista alalajeista ja harrastajien määrä on koko ajan kasvussa. Tämän hetken arvioiden mukaan boulderointikiipeilyllä on Suomessa jo 40 000 harrastajaa. Kaiken ikäisille sopivassa boulderoinnissa keskitytään tekniikan, notkeuden ja voiman parantamiseen kiipeilemällä ilman köysiä vain alastulopehmusteiden turvatessa tippumisen. BK Isatiksessa on suurikokoisen boulderointiseinän lisäksi myös muita palveluita. Keskuksessa on mahdollisuus harrastaa joogaa ja pilatesta sekä tarjolla on hierontaa ja aromaterapiaa. BMX-pyöräilijoille keskus tarjoaa ainutlaatuisen sisäharjoitusmahdollisuuden hyppyihin. Boulderkeskus Isatiksesta löytyy myös kokoustilat saunoineen, kiipeilytarvikemyymälä sekä monenlaista koulutus- ja kurssitarjontaa.

Lue lisää kiipelykeskuksesta ja boulderoinnista www.isatis.fi

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net